Regionalna kancelarija Inženjerske komore Srbije u Novom Sadu

Bez autora
Jul 08 2012

Regionalna kancelarija Inženjerske komore Srbije otvorena je prošle nedelje u Novom Sadu. Nakon kupovine poslovnog prostora za potrebe Regionalnog centra Niš, koji je prvi dobio stalnu adresu, ovo je druga kancelarija koja je kupljena u februaru ove godine. Od tad su trajali radovi na opremanju i privođenju nameni, a rezultat je veoma moderan i funkcionalan prostor koji će zadovoljiti potrebe članova komore sa teritorije regionalnog centra Novi Sad. Pre početka ceremonije svečanog otvaranja, u novim prostorijama, održana je 42. redovna sednica Upravnog odbora Inženjerske komore Srbije. Svečanom otvaranju prisustvovali su članovi Upravnog i Nadzornog odbora, potpredsednik Skupštine Inženjerske komore Srbije, predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za arhitekturu, urbanizam i graditeljstvo, dekani tehničkih fakulteta sa saradnicima, direktori javnih preduzeća, predstavnici uglednih firmi, strukovnih udruženja kao i članovi regionalnih odbora Kragujevca, Niša, Valjeva i Kraljeva.

Regionalna kancelarija Inženjerske komore Srbije u Novom SaduRegionalna kancelarija Inženjerske komore Srbije itvorena je prošle nedelje u Novom Sadu.

Nakon kupovine poslovnog prostora za potrebe Regionalnog centra Niš, koji je prvi dobio stalnu adresu, ovo je druga kancelarija koja je kupljena u februaru ove godine. Od tad su trajali radovi na opremanju i privođenju nameni, a rezultat je veoma moderan i funkcionalan prostor koji će zadovoljiti potrebe članova komore sa teritorije regionalnog centra Novi Sad.

Pre početka ceremonije svečanog otvaranja, u novim prostorijama, održana je 42. redovna sednica Upravnog odbora Inženjerske komore Srbije.

Svečanom otvaranju prisustvovali su članovi Upravnog i Nadzornog odbora, potpredsednik Skupštine Inženjerske komore Srbije, predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za arhitekturu, urbanizam i graditeljstvo, dekani tehničkih fakulteta sa saradnicima, direktori javnih preduzeća, predstavnici uglednih firmi, strukovnih udruženja kao i članovi regionalnih odbora Kragujevca, Niša, Valjeva i Kraljeva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik